Un Congrés a la teva mida

Punt de trobada internacional

Benvolgudes companyes i companys,

No fem coses així cada dia, ni tan sols cada any. Per aquest motiu, com a degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, no puc estar més orgullós del que significa que tot l’equip del CFC (tant la Junta de Govern com els treballadors de totes les àrees de la institució) haguem estat capaços de concebre i de dur a terme un esdeveniment d’aquestes característiques. El I Congrés Internacional de Fisioteràpia (#FTP18) reunirà al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, durant dos dies, experts en tots els àmbits de la Fisioteràpia. En tots. El neuromusculoesquelètic, l’esportiu, el geriàtric, el neurològic, el respiratori, el pediàtric, el de sòl pelvià... Tots.

I aquest és un punt que cal destacar. Perquè, com a fisioterapeutes, solem treballar sols. Amb els pacients, és clar, però sense gaire contacte amb la resta de col·legues. Aquests dos dies de maig seran una oportunitat magnífica per fer pinya. Per estrènyer vincles. Per reivindicar-nos com a professionals sanitaris que som.

Penseu que serà el congrés de Fisioteràpia més important que es farà a Europa aquest 2018. Concebut aquí, a Barcelona, però obert a tot el món. Amb experts d’arreu i amb empenta innovadora: una App pròpia, una aposta ferma per la I+D+i en Fisioteràpia, espai per al networking i la possibilitat de descobrir-hi, d’escoltar-hi, els últims avenços en tractaments i investigació.

I també serà la millor traca final per tancar un cicle, el d’aquesta legislatura que clourem el 2018. Durant tots aquests anys ho hem fet el millor possible, tan bé com n’hem sabut, i aquest congrés és la culminació de tota una sèrie de cursos i de jornades amb què hem volgut posar-vos els darrers coneixements a l’abast. La nostra intenció ha estat aquesta. Però sense la vostra resposta, sense la resposta de tots els col·legiats, que mes rere mes ens heu fet confiança, no ens hauríem atrevit a pensar a fer-la tan grossa. Aquest #FTP18 és gràcies a tots vosaltres. I per a tots vosaltres. Gaudim-lo.

Manel Domingo
Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Manel Domingo

18
sales

11
països

70
ponents

+100
activitats


Comunicacions lliures


Fira comercial


Pòsters


Networking

Totes les àrees de la Fisioteràpia

Neuromusculoesquelètica Pediatria Geriatria Respiratòria Neurologia Esport Oncologia Sòl Pelvià Societats científiques Universitats Miscel·lània Networking FTPitch Fira Comercial Inauguració Workshops

Programa oficial de l'FTP18

Descarrega't el programa oficial de l'FTP18

Descarregar programa

Descarrega't l'APP de l'FTP18

El Congrés Internacional de Fisioteràpia FTP18 a les teves mans

APP de l'FTP18 per a iOS
APP de l'FTP18 per a Android
APP de l'FTP18

Fisioteràpia en estat pur Te'l perdràs?

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×