Participa

Comunicacions lliures i pòsters

Comunicacions lliures i pòsters

A banda dels ponents, també volem que hi participis tu, a l’#FTP18. Per això us convidem a participar-hi presentant els vostres treballs en les categories de pòsters i/o comunicacions lliures. Teniu temps d’enviar-nos les propostes fins al 31 de gener de 2018.

Els treballs de recerca (estudis clínics, revisions sistemàtiques o presentació de casos clínics) podran participar en les següents categories:

  • Pòster: Format de pòster físic, mida 90x100 i disposició vertical. Als pòsters acceptats se’ls assignarà un espai a la zona d’exposició així com un horari per a la seva defensa.
  • Comunicació lliure: presentació en suport audiovisual amb una durada màxima de 10 minuts. A les comunicacions acceptades se’ls assignarà l’horari i espai de presentació. Després de la presentació s’obrirà un torn de preguntes per als assistents.

Com podreu veure a les Bases, cal indicar tots els autors dels treballs presentats així com l’autor que realitzarà la defensa/presentació del treball acceptat. No s’acceptaran modificacions d’autoria posteriors a la presentació del resum. Els autors poden presentar més d’un resum. Per a cada resum presentat cal omplir el formulari corresponent. La presentació serà a càrrec d’un únic autor que s’haurà d’inscriure al Congrés. El títol haurà de ser breu i específic; ha de reflectir el contingut del pòster i sense abreviatures.

Aquí sota hi teniu les bases completes i el formulari d’inscripció. Animeu-vos-hi!

Concurs de Projectes

Concurs de Projectes

Dins del Congrés Internacional FTP18, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de maig de 2018 a Barcelona, se celebrarà el I Concurs de Projectes del CFC.

L’objectiu del concurs és fomentar l’esperit emprenedor entre els professionals de la Fisioteràpia, així com la promoció de la innovació i la creació de noves empreses capaces de contribuir en el desenvolupament i millora de la salut i la qualitat de vida.

Durant el procés, se seleccionaran els millors 10 projectes. Aquests seran exposats en comunicacions de 5 minuts durant l’esdeveniment organitzat a tal efecte el 5 de maig de 2018, dins del Congrés Internacional FTP18. A la finalització del concurs s’entregarà, el mateix dia, el premi al projecte guanyador, el qual rebrà un xec per valor de 1.000€ i un reportatge al Noticiari del Col·legi.

A continuació teniu accés a les bases del concurs i el full de sol·licitud de participació, que haurà de ser enviat per correu electrònic a professional@fisioterapeutes.cat

Networking

Networking

El I Congrés Internacional de Fisioteràpia (#FTP18), que està organitzant el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) per als dies 4 i 5 de maig, inclourà a banda de ponències i masterclass i una fira comercial, una activitat de networking professional.

Serà una oportunitat per a col·legiats, empreses, centres, proveïdors, distribuïdors, prescriptors i altres professionals de l’àmbit de la salut i el benestar de les persones, l’activitat física i l’esport, per intentar obrir vies de negoci.

L’organització programarà per a cada participant sis reunions amb altres participants amb interessos afins. Aquesta agenda personal serà una manera de trencar el gel i d’encaminar les trobades per guanyar temps i assegurar en la mesura del possible l’èxit de la trobada.

Cada reunió durarà 15 minuts i, a banda de les primeres sis suggerides per l’organització, se’n podran fer tantes com desitgin els participants, dins l’horari establert.

Aquesta activitat de networking tindrà lloc de 10h del matí a 13h del migdia al mateix lloc on transcorrerà l’FTP18, el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), a tocar del Fòrum.

Fisioteràpia en estat pur Te'l perdràs?

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×