Ponents del Congrés

Tornar al llistat de ponents

Universitat de Lleida (UdL)


Universitat de Lleida (UdL)

Francesc Rubí Carnacea: Doctor en Salut per la Universitat de Lleida (2017). Màster Universitari en investigació en atenció primària per la Universitat Miguel Hernández (2011). Especialista en teràpies miofascials (2009). Especialista en Fisioteràpia de l'esport (1996). El seu àmbit investigador és el control motor en la lumbàlgia crònica.

Fran Valenzuela Pascual: A l´any 2011 es va graduar a la University of Edinburgh en el Màster en tractament del dolor. Actualment exerceix com a professor i vicedegà de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UdL i està finalitzant el seu doctorat en dolor lumbar crònic havent fet estàncies de recerca a la University of Toronto. El seu àmbit tant docent com investigador és la neurofisiologia del dolor.

Oriol Martínez Navarro: Màster de Recerca en Salut especialitat en investigació en cronicitat, polítiques i pràctiques socials (2018). Professor de grau a la Universitat de Lleida i la Universitat Central de Catalunya. Actualment realitza recerca a la primera d'aquestes, desenvolupant el tractament neurofeedback i com es comporta l'activitat cerebral de les persones amb dolor lumbar crònic i cinesiofòbia.


Activitats

11:30-12:15PonènciaNeurofeedback com a estratègia d'afrontament de la por-evitació en pacients amb dolor lumbar crònic Universitat de Lleida (UdL)

Fisioteràpia en estat pur Te'l perdràs?

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×