Ponents del Congrés

Tornar al llistat de ponents

Universitat Rovira i Virgili (URV)


Universitat Rovira i Virgili (URV)

Ester Bermúdez Gómez: fisioterapeuta de l'hospital psiquiàtric Institut Pere Mata de Reus. Diplomada en fisioteràpia URV. Graduada en fisioteràpia USAL. Títol expert en fisioteràpia neurològica per la Universitat Complutense de Madrid. Màster en Envelliment i Salut URV. Professora associada de Fisioteràpia URV (coordinadora de l'assignatura optativa 'Fisioteràpia en salut mental'). Actualment realitzant el doctorat en la línia d'investigació de deteriorament cognitiu i rehabilitació.

Cristina Adillón Camón: fisioterapeuta. Doctorand en Biomedicina per la Universitat Rovira i Virgili (URV). Màster Universitari en Ciències Clíniques i Experimentals del sistema nerviós. Experta en dolor Miofascial i Tractament Biopsicosocial del dolor per la URV. Professora associada de la Universitat Rovira i Virgili i docent en formació de postgrau. Membre de la Societat Espanyola de Fisioteràpia i Dolor, i del grup de recerca en dolor ALGOS.


Activitats

10:00-10:15PonènciaAfecta, el deteriorament cognitiu, el procés de recuperació funcional després d'una fractura de fèmur intervinguda? Estudi pilot Universitat Rovira i Virgili (URV)
10:15-10:45PonènciaAprenent a entendres el dolor Universitat Rovira i Virgili (URV)

Fisioteràpia en estat pur Te'l perdràs?

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×