Ponents del Congrés

Tornar al llistat de ponents

Antoni Ramon Boixaderas

Fisioterapeuta i osteòpata equí. Doctorand a la Facultat de Veterinària de la UAB


Antoni

Fisioterapeuta per l'escola Blanquerna de la URL. Llicenciat en Humanitats per la UPF. Màster en fisioteràpia de grans animals Gimbernat-UAB. Osteòpata URL-EOB. Doctorand a la Facultat de Veterinària de la UAB.

Toni Ramon sempre inquiet, es va interessar des que va acabar els seus estudis per la fisioteràpia aplicada als animals. Al principi va compaginar el seu treball en fisioteràpia humana (molt relacionat amb l'esport) amb la fisioteràpia aplicada a cavalls, de la qual va ser pioner a Espanya; a partir de l'any 2000 es dedica en exclusiva a aquest camp. Ha participat des de la seva creació al Màster de fisioteràpia equina de l'Escola Gimbernat, ha estat ponent en congressos nacionals i internacionals, va impartir classes als estudis de grau en EUSES Universitat de Girona.

A nivell professional treballa amb cavalls i gossos combinant la fisioteràpia i l'osteopatia. Ha participat com a fisioterapeuta en les principals proves hípiques del món: campionats d'Europa, del món, jocs eqüestres mundials i jocs olímpics.


Activitats

14:30-15:15PonènciaDe la humana als animals, Core exercices en gossos i cavalls Antoni Ramon Boixaderas

Fisioteràpia en estat pur Te'l perdràs?

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×