Ponents del Congrés

Tornar al llistat de ponents

Chad Cook

El Dr. Chad Cook és professor, investigador i director de programa al Departament de Fisioteràpia de la Duke University.


Chad

El Dr. Chad Cook, PT, PhD, MBA, FAAOMPT és director de programa i catedràtic del Departament de Fisioteràpia a la Duke University. Les seves passions inclouen l’afinament i la millora del procés d'exploració pacient i la validació de les eines utilitzades en Fisioteràpia  en la pràctica quotidiana. Va obtenir el Bachelor of Science Degree en Fisioteràpia a la Maryville University el 1990 i l’MBA (1999) i el doctorat (2003) a la Texas Tech University. Va entrar a formar part de l’American Academy of Orthopedic Manual Therapy al 2006. Ha publicat més de 200 articles revisats per parells i ha escrit dos llibres que han arribat a la 2a edició i un tercer que va per la primera. És editor associat sènior de la British Journal of Sports Medicine i editor de temes especials del Journal of Orthopaedic & Sports Physical Therapy. Actualment és tresorer de l’American Academy of Orthopedic Manual Physical Therapy. Ha guanyat nombrosos premis d’ensenyament a Duke, és el recent guanyador del Premi al millor Professor de l’American Physical Therapy Association (Premi Baethke-Carlin). Al 2008 va rebre el Premi Helen Bradley a la trajectòria professional i al 2005 el Premi J Warren Perry a l’autoria més rellevant. A més, el Dr. Cook també és el guanyador (2011) i va ser el coguanyador (2012 i 2013) del Premi a l'Excel·lència en recerca de l’American Academy of Orthopedic Manual Physical Therapy.


Activitats

15:45-17:15PonènciaEl tractament òptim del dolor lumbar Chad Cook
16:30-17:30PonènciaLa raó de ser del raonament clínic Chad Cook

Fisioteràpia en estat pur Te'l perdràs?

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×