Ponents del Congrés

Tornar al llistat de ponents

Escola Universitària de la Salut i l'Esport (EUSES)


Escola Universitària de la Salut i l'Esport (EUSES)

Aida Cadellans Arroniz: Gaduada en Fisioteràpia per l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport de Salt, centre adscrit a la Universitat de Girona. Màster en Investigació Translacional en Fisioteràpia per Escoles Gimbernat, centre adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona. Professora associada a l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport de Salt (EUSES) 2013-actual. Ha combinat la docència amb la pràctica com a fisioterapeuta en diferents centres de rehabilitació funcional. Investigadora dins del grup de recerca Physical Education Health and Children.

Jorge J. Cazorla González: Docent a l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport (EUSES) de la Universitat de Girona. Investigador del projecte PEHC (Physical Education Health and Children). Coordinador de la Comissió de Fisioteràpia Pediàtrica del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.


Activitats

13:45-14:30PonènciaResultats preliminars de l'estudi Physical Education Health and Children: variables respiratòries, posturals i d'equilibri en nens de 8 anys escolaritzats a la província de Girona Escola Universitària de la Salut i l'Esport (EUSES)

Fisioteràpia en estat pur Te'l perdràs?

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×