Ponents del Congrés

Tornar al llistat de ponents

Hans Hobbelen

Professor en les àrees d’estil de vida saludable, envelliment i ciències de la salut a la Universitat de Ciències Aplicades de Hanze, Groningen, Països Baixos.


Hans

Hans Hobbelen (PhD, PT) va començar la seva carrera com a fisioterapeuta en una residència geriàtrica a la ciutat d’Eindhoven, Països Baixos, on hi va treballar durant 22 anys. El 2001 va acabar el màster en ciències del moviment humà. Es va doctorar el 2010 amb una tesi sobre la paratonia, una forma de hipertonia en la demència. Això el va portar a ser un dels científics capdavanters en el camp de la paratonia i els trastorns del moviment en la demència. Actualment exerceix de professor en les àrees d’estil de vida saludable, envelliment i ciències de la salut a la Universitat de Ciències Aplicades de Hanze, Groningen, Països Baixos. A banda dels trastorns del moviment en la demència, una altra àrea d’interès és la fragilitat, més específicament, la prevenció de la fragilitat. Des del 2010 és membre de la junta de l’Associació Holandesa de Fisioterapeutes Geriàtrics (NVFG) i des del 2015, vicepresident de l’Associació Internacional de Fisioterapeutes que treballen amb Pacients Geriàtrics (IPTOP, un subgrup oficial de la WCPT (World Confederation for Physical Therapy – Confederació Mundial de Fisioteràpia)). També és responsable del programa Living Lab Active Ageing Elderly, part del Centre Nacional d’Expertesa sobre l’Envelliment Saludable  finançat pel govern holandès i responsable dels estudis de màster Professionals de l’Envelliment Saludable de la Universitat de Ciències Aplicades de Hanze, Groningen.


Activitats

09:00-09:45PonènciaLa fragilitat, un fenomen complex Hans Hobbelen
15:15-16:45MasterclassLes oportunitats d’or de la fisioteràpia en pacients geriàtrics fràgils Hans Hobbelen
17:00-18:30MasterclassLes oportunitats d’or de la fisioteràpia en pacients geriàtrics fràgils Hans Hobbelen

Fisioteràpia en estat pur Te'l perdràs?

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×