Ponents del Congrés

Tornar al llistat de ponents

Jordi Ventura Medina

Fisioterapeuta especialitzat en Neuropediatria, Tecnologia i Baix Cost


Jordi

Diplomat en Fisioteràpia (Blanquerna 1997). Postgrau en Fisioteràpia Pediàtrica (UAB 2000). Postgrau en Neurologia (Blanquerna 2003). Postgrau en Bobath (UAB-HJSD 2004). Graduat en Fisioteràpia (UEM 2013).

Des de fa 17 anys és fisioterapeuta de l'Hospital Sant Joan de Déu però desenvolupa la seva activitat professional a Nexe Fundació (escola bressol especialitzada en infants amb greus discapacitats).

Professor associat de la FUB des de 2013. Ponent de diferents congressos relacionats amb la Fisioteràpia, la Innovació i el Baix Cost. Professor de diferents cursos de formació continuada.

Guanyador del I Premi del VI i VII Congreso Internacional de Tecnología y Adaptaciones de Bajo Coste. Cocreador de la Cadira Exploradora Intel·ligent. Motivat en donar resposta a les necessitats de les persones amb diversitat funcional. Membre de la Comissió de Baix Cost de Nexe Fundació (2010).


Activitats

12:45-13:20PonènciaNoves eines del fisioterapeuta pediàtric Jordi Ventura Medina

Fisioteràpia en estat pur Te'l perdràs?

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×