Ponents del Congrés

Tornar al llistat de ponents

Universitat de Vic (UVic)


Universitat de Vic (UVic)

Daniel Jiménez Hernández: Fisioterapeuta. Màster oficial en Educació Inclusiva. Doctor en Educació per la Universitat de Vic. Professor del títol de Grau de la Universitat de Vic. Professor d'Erasmus de la Universitat Reggio Emilia (Itàlia) i de l'Escola Superior de Salut de Setúbal (Portugal). Membre del Grup de recerca consolidat GRAD (Grup de Recerca d'Atenció a la Diversitat) de la Universitat de Vic en la línia d'investigació de Disseny Universal.

Fisioterapeuta des de l'any 1988, centra la seva activitat professional en l'atenció del dolor crònic, els processos neurològics que centren la seva alteració en l'organització del moviment i l'atenció a les persones amb discapacitat des d'una mirada comunitària.

Javier Jerez Roig: Professor agregat de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Investigador ajudant de la Fundació Blanquerna. Fisioterapeuta. Doctor en Salut Pública.


Activitats

11:45-12:15PonènciaDiferències regionals en discapacitat entre les persones grans que viuen en habitatges comunitaris a Europa Universitat de Vic (UVic)Properament
11:30-11:45PonènciaPràctiques de fisioteràpia i inclusió escolar: Un estudi de camp en el context escolar de Catalunya Universitat de Vic (UVic)

Fisioteràpia en estat pur Te'l perdràs?

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×