Ponents del Congrés

Tornar al llistat de ponents

Universitat Internacional de Catalunya (UIC)


Universitat Internacional de Catalunya (UIC)

Caritat Bagur Calafat: IP del Grup de Recerca en Fisioteràpia Basada en l'Evidència: Valoració i actuació de la Fisioteràpia en el control del moviment (GRFBE), grup de recerca consolidat, acreditat per l'AGAUR. Professora amb l'acreditació de Recerca Avançada -Catedràtic- (AQU Catalunya).

Juan José García Tirado: Professor adjunt de Fisioteràpia Universitat Internacional de Catalunya. Diplomat en Fisioteràpia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), 1991. Doctor per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), 2012. Màster Universitari de Fisioteràpia i Evidència científica UIC, 2012. Diploma Interuniversitari de Reeducació Vestibular, Facultad de Medicina Pierre et Marie Curie (Paris VI), 2012. Exercici liberal: especialista en reeducació vestibular i disfunció craniomandibular Centre de Fisioteràpia i Osteopatia FIOST Barcelona.

Rosa M. Cabanas-Valdés: Grup emergent reconegut per la Generalitat de Catalunya. Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

The effect of additional core stability exercises on improving dynamic sitting balance, trunk control, functional rehabilitation and quality of life for subacute stroke patients: A randomized controlled trial. Marató de TV3. Ref: 83/U/2017

Efectivitat d'una intervenció amb el programa d'exercicis OTAGO per a la prevenció de caigudes i fractures osteoporòtiques en persones de 75 a 90 anys residents a la comunitat: Projecte PRECIOSA. Institut de Salut Carlos III.Ref: PI14 / 01455

Premi de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de les Balears (2013). Beca del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya en les edicions de 2013 i 2014.


Activitats

10:45-11:00PonènciaPresentació de les línies de recerca dintre del Grup de Recerca en Fisioteràpia Basada en l'Evidència: Valoració i actuació de la fisioteràpia en el control del moviment (GRFBE) Universitat Internacional de Catalunya (UIC)
11:00-11:15PonènciaRecomanacions internacionals en l'abordatge del vertigen posicional paroxístic benigne. Evidència i procediment de les maniobres terapèutiques en el tractament de la canalitiasi de la cadena posterior Universitat Internacional de Catalunya (UIC)
11:15-11:30PonènciaValoració i abordatge fisioterapèutic per a la millora de l'equilibri en pacients amb ictus en fase subaguda Universitat Internacional de Catalunya (UIC)

Fisioteràpia en estat pur Te'l perdràs?

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×